Lotte Friis trækker sig fra EM-løb

Lotte Friis kæmpede med et maveonde torsdag, og efterveerne af det har nu fået den konsekvens, at hun fredag har droppet at stille til start i 1500 meter fri ved EM på langbane i Berlin.

Det fortæller Dansk Svømmeunion i en pressemeddelelse.

Den beslutning har hun truffet sammen med svømmeunionens sportschef og trænerteam, fordi hun simpelthen føler sig afkræftet oven på den sygdom, der ramte hende og forhindrede hende i at svømme op til sit potentiale i torsdagens finale i 800 meter fri. Hun måtte tage til takke med en fjerdeplads langt fra medaljerne, selvom hun sidste år ved VM vandt to sølvmedaljer:

 - Der har været lidt maveproblemer på det hotel, vi bor på. Det er ikke en alvorlig maveforgiftning, men der har været flere, der har brokket sig lidt, sagde Mikkel von Seelen til bt.dk torsdag og bekræftede, at Lotte Friis var ramt.

- Hun er 11 sekunder langsommere end til VM sidste år, og vi ved, hun har mere i sig end det her. Det er ikke noget med, at Lotte er i en dårlig udvikling, hun har bare haft et dårligt løb, sagde Mikkel von Seelen om 800 meter fri-finalen.

Mest læste