Liverpool-manager bebrejder defensiven efter pointtab

Liverpools manager Brendan Rodgers (tv) med holdets midtbanespiller Philippe Coutinho efter kampen mod Crystal Palace
Liverpools manager Brendan Rodgers (tv) med holdets midtbanespiller Philippe Coutinho efter kampen mod Crystal Palace

Det var en Liverpool-manager med en lang næse, der mødte pressen, efter holdet havde smidt en sikker føring over styr mod Crystal Palace.

Med en føring på 3-0 med bare 11 minutter tilbage af kampen skulle Liverpool bare køre sejren hjem, men pludselig sendte Damian Delayne et dommedagshug afsted, som åbenbart lammede Liverpool-spillerne. Kort efter blev det 3-2 og 3-3 ved Dwight Gayle. Sammenbruddet var totalt.

Liverpools manager Brendan Rodgers skulle efter kampen forklare, hvad der gik galt.

- Det var meget frustrerende. Vi kan ikke forsvare, som vi gør her. Det er kriminelt og for dårligt, lød det fra Rodgers.

- Vi får scoret mål, det er fantastisk, men man er nødt til at kunne forsvare. Det nytter intet, hvis man ikke kan lukke ned.

Selvom Liverpool med det ene point mod Crystal Palace nu er på førstepladsen, så skal Manchester City blot hente fire points i deres to sidste kampe, da de er ni mål bedre på målscoren.

- Vi havde brug for at vinde i dag for at holde presset på City. Det er meget skuffende, fortæller Brendan Rodgers, der regner med at City vinder deres to sidste kampe.

Til slut ønskede Rodgers Crystal Palace tillykke med deres comeback.

- De straffede vores fejltagelser.

Mest læste