Leganger og Mogensen er årets håndboldspillere

Cecilie Leganger og Thomas Mogensen blev lørdag aften kåret som årets kvindelige og mandlige håndboldspiller ved DR's show, Sport 2007.

En norsk målvogterske og en dansk playmaker er årets kvindelige og mandlige håndboldspiller. Cecilie Leganger fra Slagelse DT og Thomas Mogensen fra Flensburg-Handewitt blev lørdag aften kåret ved Danmarks Radios show, Sport 2007.

- Jeg er fantastisk stolt over at være valgt af mine egne kolleger, og at de anerkender de præstationer, jeg har lavet på klubholdet. At blive kåret af dem, er det største, jeg vil kunne opnå som individuel person i en holdsport som håndbold, siger Thomas Mogensen.

Playmakeren, der sidste år skiftede fra GOG Svendborg TGI til Flensburg-Handewitt, fik 42 procent af de afgivne stemmer, mens fløjen fra HSV, Hans Lindberg, blev nummer to med 33,7 procent af stemmerne.

Hos kvinderne fik Cecilie Leganger 40 procent, mens Viborgs Bojana Popovic blev toer med 33,1 procent af stemmerne.

Kåringen bliver forestået af Håndbold Spiller Foreningen, og det er elitespillerne i Danmark, der afgiver stemmerne.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.