'Landin er verdens bedste!'

De danske landsholdsspillere boblede over af begejstring over Niklas Landin, og de holdt ikke igen med superlativerne efter hans præstation i målet efter Danmarks 29-21-sejr over Makedonien i den første kamp ved EM på hjemmebanen i Herning.

Især Michael V. Knudsen holdt sig ikke tilbage med roserne:

- Han var fremragende, og han fortsatte med at vise, hvad han også har vist for Rhein-Neckar Löwen. Han er pt. verdens bedste, og det er vigtigt at have en god målmand - ja, faktisk to gode målmænd, som vi også har - for at nå langt, sagde stregspilleren, der dermed havde samme holdning som Mikkel Hansen:

- Niklas står en virkelig, virkelig, virkelig god kamp i dag. Han er klart en af verdens bedste.

Niklas Landin sluttede første halvleg med en redningsprocent på 61, og han sluttede kampen på 46 procent efter 17 redninger. Tre af dem var med hovedet, hvilket Niklas Landin undervejs viste tydelig irritation over.

Han pegede fingre af de makedonske syndere, der skød ham i hovedet, og det synes Mads Mensah Larsen var fedt.

- Jeg kan godt lide den attitude og udstråling, han har. Jeg vil ikke bryde mig om at skyde på ham, og det tror jeg heller ikke, at de andre gjorde i dag.

Han var også imponeret af Landin, som han kaldte 'magisk':

- Jeg behøver ikke bruge flere ord end det, sagde Mensah.

Også Hans Lindberg deltog i hyldesten:

- Det var helt fabelagtigt. Og det er jo ikke bare sådan nogle kedelige redninger. Det er jo nogen helt vilde nogen, hvor han virkelig er spektakulær.

Ulrik Wilbek var mere cool, men også meget tilfreds med sin målmand:

- Niklas stod en rigtig god kamp, og jeg synes også, han får god hjælp af forsvaret. Det stod også fornuftigt foran ham.

Mest læste