Græske spillere vil ikke have løn eller VM-bonus

Grækenlands VM-spillere vil ikke have udbetalt penge eller bonus for deres indsats under slutrunden i Brasilien.
Grækenlands VM-spillere vil ikke have udbetalt penge eller bonus for deres indsats under slutrunden i Brasilien.

Grækenlands VM-spillere vil ikke have udbetalt løn eller bonus for deres indsats under slutrunden i Brasilien.

Selvom de var skuffede og kede af at ryge ud af VM søndag aften til Costa Rica i 1/8-finalen, så havde det græske landshold overskud til at levere en overraskende gestus tilbage til landets fodboldforbund.

Det skete efter kampen, hvor spillerne stillede sig op foran pressen og fortalte, at de ikke vil gøre krav på hverken løn eller bonus for deres deltagelse i slutrunden.

- Vi vil ikke have ekstra bonus eller penge. Det eneste, vi vil, er at spille for Grækenland og folket, sagde spillerne i en fælles meddelelse.

I stedet vil spillerne donere pengene til et projekt, der skal skabe fremtidens rammer og træningsfaciliteter for det græske landshold. Den økonomiske gestus skal formentlig ses i lyset af den krise, som har kastet landet ud i store finansielle problemer de seneste år.  

Spillerne sendte samtidig en bøn til Grækenlands premierminister, Antonis Samaras, som de håber, vil støtte op om projektet. 

- Vi vil have jer til at hjælpe os med at finde en grund, hvor vi kan skabe et sportscenter, der kan huse vores landshold, lød den.

Mest læste