Fodboldredaktør: Så meget skal Nicklas Bendtner løfte sig

Nicklas Bendtner er kun et pressemøde fra at kalde sig Wolfsburg-spiller, og dermed når en af sommerens helt store transferemner sin slutning. 

Ifølge BTs kilder kommer Bendtner til at tjene klækkelige 22 millioner kroner om året i Bundesliga-klubben, hvor han bliver udstyret med en kontrakt af to års varighed med option på endnu et år, men han bliver ikke nødvendigvis førsteangriberen i klubben.Det skriver BTs fodboldredaktør, Morten Crone Sejersbøl, på sin blog, hvor det fremgår, at Arsenal-manager Arsene Wenger troede, at han kunne udvikle Nicklas Bendtner til at blive en af verdens bedste angribere og løfte ham de 20 procent, franskmanden mente, at Bendtner manglede, da han kom til klubben.  

- Det kunne han ikke, erkendte han med tiden, og det sidste år har han ingen fidus haft til den danske angriber, han ellers har kendt, siden han var 16 år gammel og dukkede op i London med langt hår, masser af talent og et frækt, skævt smil om munden, skriver Morten Crone Sejersbøl blandt andet.

Læs hele bloggen her, hvor Morten Crone Sejersbøl forklarer, hvilke udfordringer Nicklas Bendtner står over for, og hvorfor han har fået dem.