Ferdinand prøvede at lokke Ronaldo tilbage

Manchester Uniteds forsvarsgeneral Rio Ferdinand indrømmer, at han prøvede at overtale Cristiano Ronaldo til at komme tilbage til Old Trafford sidste sommer.

Ronaldo blev rygtet tilbage til United, hvor han spillede fra 2003 til 2009, før Real Madrid købte ham for mere end 700 mio. kroner. Men den portugisiske stjerne valgte i stedet at forlænge aftalen med den spanske kongeklub og satte dermed en stopper for spekulationerne.

United-veteranen Rio Ferdinand forsøgte at overtale Ronaldo til at vende tilbage til den engelske klub. Han indrømmer, at han kimede sin tidligere holdkammerat ned i forsøget på at få portugiseren tilbage til Premier League.- Han var en af dem, jeg ringede mest til på det tidspunkt, indrømmer Ferdinand ifølge Daily Mirror.

- Men jeg tror, muligheden er væk nu. Hvis vi skulle have gjort det, skulle det have været sidste sommer.Ferdinand erkender, at han ikke ved hvor tæt Ronaldo egentlig var på at vende tilbage til Manchester United.

- Som fodboldspiller holder du kortene tæt til kroppen. Hvis han skulle forlade Real Madrid, tror jeg, han ville være kommet til United. Det er min påstand, men man ved jo aldrig.Ronaldos nuværende kontrakt med den spanske kongeklub løber indtil sommeren 2018.

Mest læste