FCM-profil ude i to måneder

Rilwan Hassan er ude med en skade i mindst otte uger.
Rilwan Hassan er ude med en skade i mindst otte uger.

FC Midtjylland må undvære kantspilleren Rilwan Hassan i jagten på guldet i Superligaen, når forårssæsonen skydes i gang i slutningen af februar.

Det er en gammel skade i baglåret, der er brudt op under nigerianerens træning i ferien, som holder Hassan ude i mindst otte uger, skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

- Først og fremmest ærgrer vi os på Rilwans vegne. Det er drøn ærgerligt for ham. Efter at han kom godt over sin lyskeskade i efteråret, skulle han tilbage på sit vante niveau hen over foråret og være en afgørende spiller for os.

- Nu kan vi i værste fald have en spiller, vi ikke får noget ud af i foråret, og det er selvfølgelig en stor streg i regningen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Rilwan Hassan fik ikke meget spilletid i efteråret, hvor det kun blev til en enkelt start og seks indhop, fordi en lyskeskade generede ham.

Superligaens tophold var i første halvdel af sæsonen ramt af, at truppen var meget smal, og derfor er det et ekstra hårdt slag for FC Midtjylland at må undvære den driblestærke nigerianer.

Glen Riddersholm er dog stadigvæk optimist før de sidste afgørende kampe i Superligaen.

- Det er absolut ikke et ønskescenarie, men vi er gode til at få de sorte skyer til at blive positive. Udfordringen er at vende det til noget konstruktivt, og det er jo holdet, der er det vigtigste, og holdet har mange gange vist, at det kan kompensere for de skader og uheld, vi har været ramt af, siger Riddersholm.

Midtjylland indleder forårssæsonen den 22. februar mod OB på udebane.

Mest læste