FC Nordsjælland sælger stortalent til tyrkisk klub

FC Nordsjælland har solgt Oguzhan Aynaoglu (th) til Bursaspor.
FC Nordsjælland har solgt Oguzhan Aynaoglu (th) til Bursaspor.

FC Nordsjælland har solgt det 19-årige stortalent Oguzhan Aynaoglu til den tyrkiske klub Bursaspor. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

O.G, som han angriberen også kaldes, skifter til Tyrkiet med det samme. Selvom FC Nordsjælland begræder salget, mener bestyrelsesformand og fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersen samtidig, at salget viser, at klubbens talentarbejde virker:

- For FC Nordsjælland er det altid en stor glæde at se, når vores talentarbejde giver afkast. Vi investerer tungt i talentudviklingen, og hver gang vi kan sende en spiller til udlandet eller sælge til andre danske klubber, giver det et fingerpeg om, at vores strategi er den rigtige for os, siger han til klubbens hjemmeside og understreger i samme ombæring, at glæder sig over, at Oguzhan Aynaoglu nu får chancen for at prøve sig af på højeste niveau:

- Det er en god dag for FC Nordsjælland og for O.G., som med aftalen kommer til en klub, hvor han vil blive udfordret på højeste niveau. Vi glæder os over, at han nu får en chance i Tyrkiets bedste række. O.G. har igennem mange år været en del af vores talentarbejde og er en spiller, vi er stolte af, at kunne sende videre i systemet. Med aftalen sikrer vi, at FCN også får andel i hans videre udvikling.

Oguzhan Aynaoglu kom til FC Nordsjælland i 2008. Siden er det blevet til 14 kampe og to mål for klubbens bedste mandskab.

Mest læste