Esbjerg forhandler om salg af profil

Esbjerg forhandler i øjeblikket om et salg af klubbens profil Peter Ankersen til en udenlandsk klub.

Både JydskeVestkysten og BT kunne mandag eftermiddag fortælle, at Esbjerg ligger i forhandling med den østrigske fodboldklub Red Bull Salzburg om et køb af Peter Ankersen. Den historie er kort efter blevet bekræftet af Esbjerg. Det sker i en meddelelse sendt til børsen og til pressen.

- Med baggrund i flere artikler bragt på diverse sportssider på internettet sidst på eftermiddagen i dag den 6. januar 2014, skal EfB Elite A/S hermed bekræfte, at der i øjeblikket pågår forhandlinger om et evt. salg af forsvarsspilleren Peter Ankersen til en udenlandsk klub.

Ifølge BTs oplysninger er den udenlandske klub Red Bull Salzburg og prisen menes at ligge omkring 19 millioner kroner. Også andre klubber har vist interesse for Ankersen.

- Der er stor interesse for Peter. Det er ikke noget nyt. Men hvis der skal komme et skifte, så kræver det, at tre parter blive enige. Nu må vi se, hvad der sker. Men hvis der ikke kommer noget interessant for Peter, så har han det helt fint med at blive i Esbjerg sæsonen ud, siger Ankersens agent Gulli Tomasson til BT.