EM-kvalifikations kamp flyttet til Slovakiet

Håndboldpigernes kvalifikationskamp mod Ukraine skal spilles i Slovakiet.
Håndboldpigernes kvalifikationskamp mod Ukraine skal spilles i Slovakiet.

Danmark spillede tilbage i marts den første kamp mod Ukraine i EM-kvalifikationen. På grund af politisk uro blev returkampen i Ukraine udskudt til starten af juni, men nu er det blevet besluttet, at kampen ikke skal spilles i Ukraine.

Da urolighederne i Ukraine stadig ikke er ebbet ud, har det Europæiske Håndbold Forbund besluttet, at EM-kvalifikationen skal spilles i den slovakiske by Michalovce, der ligger i den østlige del af landet, skriver DHF i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Kampen vil blive spillet onsdag den 4. juni, men tidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Danmark har i de tre spillede kvalifikationskampe endnu ikke tabt og dermed topper de danske håndboldpiger kvalifikationspgruppen, der udover Ukraine består af Østrig og Litauen.

Udover kampen den 4. juni, så skal Danmark en tur til Wien den 7. juni, og den 15. juni gæster Litauen Roskilde i den allersidste kamp.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.