Dansk speedway-kører stadig uden klub

2013 var ikke lutter lagkage for speedway-køreren Kenni Larsen. Efter at være blevet udtaget til det danske VM-hold brækkede han armen og måtte melde fra og sidst på efteråret måtte hans engelske hold, Peterborough Panters trække stikket af økonomiske årsager.

Den 25-årige danske kører leder derfor stadig efter en ny klub. En mission der ikke blev gjort lettere efter den brækkede arm, da han samtidig beskadigede en nerve, der gjorde hans arm følelsesløs.

- Jeg er ved at være tilbage for fulde omdrejninger, så det er et hårdt slag ikke at have en klub. Vi må se, hvad der sker, men jeg håber stadig at kunne køre sæsonen færdig, siger han til Daily Star.

Han forklarer den engelske avis, at den lange skadespause har haft sin pris.

- Der er ikke den store opmærksomhed omkring mig, fordi jeg har misset halvdelen af sæsonen, men man har før set, at når der opstår skader eller der ikke bliver præsteret, så opstår der en ledig plads på et hold, siger han.

Kenni Larsen understreger, at lykkes det ikke at finde en klub i denne sæson, så opgiver han ikke håbet om at finde en engelsk klub til næste sæson.