Dansk cykeltalent træner med Wold Tour-hold

Det unge danske cykelrytter Magnus Cort fra Team Cult Energy deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.
Det unge danske cykelrytter Magnus Cort fra Team Cult Energy deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.

Det unge danske cykelrytter Magnus Cort deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.

Der venter et af landets største cykeltalenter en stor oplevelse, når Team Cult Energys Magnus Cort slutter sig til World Tour-holdet Argos-Shimanos træningslejr sidst i januar måned i den spanske by Alicante.   

Her får han chancen for at vise sig frem og måske køre sig til en kontrakt med det hollandske cykelmandskab.

Invitationen fra Argos kommer sig af den samarbejdsaftale, som det hollandske hold og Danmarks Cykle Union netop har indgået. En aftale, der på sigt er sat i verden for at skaffe danske talenter plads på holdet.     

Selv glæder Magnus Cort sig til at prøve kræfter med nogle af sportens bedste ryttere.

- Det bliver fedt igen at se, hvordan tingene fungerer på et Proteam. Jeg har tidligere været af sted med Saxo-Tinkoff, men denne gang bliver jeg eneste dansker, og det er en god erfaring af få med at stå helt på egne ben, siger han til Cyklingdanmark.dk.

Hos DCU er glæden heller ikke til at tage fejl af hos talentchef og U23-landstræner, Morten Bennekou. 

- Først og fremmest er det en god chance for Magnus til at vise sig frem på et af verdens bedste teams, og se hvordan tingene fungerer på øverste niveau. Desuden er vi glade for at DCU's samarbejde med Argos-Shimano udmunder i konkrete tiltag, udtaler han.

Magnus Cort fik sit gennembrud i den seneste sæson, hvor han vandt to etaper i cykelløbet Post Danmark Rundt.

Mest læste