City-manager vil vinde det hele

Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.
Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.

Manuel Pellegrinis Manchester City-mandskab buldrer derudaf i alle turneringer i denne sæson, og chileneren tør da også godt sætte barren højt.Det står klart efter, at José Mourinho har været ude og forsøge at lægge stort pres på Manchester City ved at sige, at de bør vinde et hav af titler, før ejernes millionsatsning har givet pote. En udmelding, man normalt ikke ville høre holdets egen træner komme med. Men Pellegrini er ikke bange for at istemme Mourinhos udtalelse - City agter at vinde hele fire titler i denne sæson.

- Det er meget svært, men vi vil prøve, siger Pellegrini til Daily Mirror.

Succestræneren fastholder, at man på Etihad Stadium er realistiske omkring opgavens omfang, men at man i topidræt bliver nødt til at sætte sig høje mål.

- Det er meget vigtigt at have mentaliteten til i det mindste at forsøge. Over en hel sæson med skader og antallet af kampe, vi skal spille, er det meget svært, og det er derfor ingen har gjort det.

City skal onsdag aften forsøge at holde den firedobbelte titeldrøm i live, når de hjemme møder Blackburn Rovers i fjerde runde af FA-cuppen.

Mest læste