Atlético mistede sejren i overtiden

Raul Garcia scorede målet for Atletico Madrid, da de spillede 1-1 med Valencia i 1/8-finalen i Copa del Rey.
Raul Garcia scorede målet for Atletico Madrid, da de spillede 1-1 med Valencia i 1/8-finalen i Copa del Rey.

Atlético Madrid havde før tirsdagens kamp mod Valencia i 1/8-finalen i Copa del vundet deres seneste syv kampe. Mod Valencia måtte favoritterne dog nøjes med uafgjort 1-1.

Diego Costa og Co. bragte sig ellers foran efter 71 minutter, da Valencia-målmand Vicente Guaita kom helt skævt op til et hjørnespark. I stedet for at bokse bolden væk, slog hen den til en fri Raul Garcia, der uden de store problemer kunne heade bolden i nettet.

I første omgang hævede linjedommeren flaget og annullerede til alles store forvirring målet, men efter at have tænkt sig om i et par sekunder valgte dommeren korrekt at anerkende målet.

I slutningen af kampen brændte det flere gange på foran Atlético Madrids mål, men gang på gang stod det belgiske keepertalent Thibaut Courtois i vejen i Madrid-målet.

Tre minutter inde i overtiden måtte selv han dog give fortabt, da den portugisiske målræv Hélder Postiga sparkede en fortjent udligning ind.

Dermed sluttede opgøret 1-1 efter en kamp, der rent spillemæssigt ikke just var den bedste optakt for Atlético Madridt forud for søndagens topopgør i Primera Division mod Barcelona.

Der er returopgør i Madrid om en uge

Mest læste