Arsenal-interesse for Agger

Daniel Agger er angiveligt et emne i Arsenal.
Daniel Agger er angiveligt et emne i Arsenal.

Mens Daniel Agger efter indkøbet af kroaten Dejan Lovren tilsyneladende er så langt ude i kulden i Liverpool, at han må være ved at få forfrysninger i sommerheden, så er danskeren angiveligt på ønskesedlen i en anden engelsk storklub.

Det er Arsenal og Arsene Wenger, som ifølge The Sun har set sig varm på den rutinerede danske centralforsvarer.

I London-klubben, der gennem en årrække i modsætning til Liverpool har været fast inventar i Champions League, overvejer Wenger at hente Agger ind som erstatning for belgieren Thomas Vermaelen, som både Manchester United og Barcelona angiveligt vil forsøge at hente i dette transfervindue.

Spørgsmålet er, om Agger kan motiveres til at spille for en anden klub i Premier League. Han har tidligere ytret, at han i England kun vil spille for Liverpool, og hans YNWA-tatovering henover knoerne vidner da også om et stærkt tilhørsforhold til Merseyside-klubben. Barcelona har tidligere været nævnt som en mulig ny destination for Agger, men tilsyneladende er katalanernes interesse for danskeren kølnet i forhold til tidligere. Ellers er en tilbagevenden til Brøndby også stadig en mulighed, hvis Agger beslutter sig for, at lønnen ikke er afgørende for hans næste kontrakt.

Mest læste