Agger ude i op til fire uger

Daniel Agger måtte forlade banen i Liverpools 2-0-sejr over Oldham i søndagens FA Cup-kamp. Og skaden kommer formentlig til at koste flere ugers pause fra grønsværen.

Agger måtte forlade banen 10 minutter før tid med en skade i læggen. I følge Liverpools hjemmeside viste tirsdagens scanning, at den uheldige dansker har pådraget sig en overbelastning i læggen, der tvinger ham til flere ugers pause:

- Jeg forventer at være ude op til fire uger, siger Daniel Agger til Ekstra Bladet.

Hvis Aggers forudsigelser holder stik, kommer han til at misse fem kampe de kommende fem uger - søndagens udekamp mod Stoke, hjemmekampen mod Aston Villa, FA Cup-kampen mod Bournemouth eller Burton, lokalbraget på Anfield mod Everton og udekampen mod West Bromwich.

Agger vil nu gennemgå yderligere undersøgelser af Liverpools medicinske stab, der skal klarlægge skadens omfang nærmere.

Daniel Agger har ikke haft den bedste sæson indtil videre. I starten af sæsonen sad danskeren ude med en forstrækning i maven, og senere måtte han melde afbud til en kamp mod Everton med et maveonde. Udover skaderne har Agger gentagne gange måttet tage til takke med en bænkeplads, fordi Liverpool-manager Brendan Rogers ikke har villet ændre i en ellers solid forsvars-konstellation.