Agger afviser Napoli-rygter

Daniel Agger skal trods gentagende rygter om det modsatte ikke til italienske Napoli, siger han selv.
Daniel Agger skal trods gentagende rygter om det modsatte ikke til italienske Napoli, siger han selv.

Daniel Agger skal trods gentagende rygter om det modsatte ikke til italienske Napoli, siger han nu selv.

Han er ikke længere selvskrevet på manager Brendan Rodgers' holdkort i Liverpool, hvor Daniel Agger har måttet se sig skubbet ud blandt reserverne.

Det har den seneste tid fået transfermøllen til at rotere om den danske landsholdsspiller, som sættes i forbindelse med Serie A-klubben Napoli og Aggers tidligere træner i Liverpool, spanske Rafael Benitez.

Men rygterne passer ikke, fastslår Daniel Agger nu. 

»Jeg kan ikke gøre noget ved rygterne (om Napoli, red.), og derfor er der ingen grund til at bruge tid på dem,« siger han til avisen Daily Mirror og fortsætter:

»Jeg er slet ikke på vej til at skifte, så der er ikke nogen grund til at tro på rygterne. Jeg har været ude af holdet i løbet af sæsonen, men jeg har været uheldig,« understreger Daniel Agger, som i øjeblikket må se til fra tribunen de næste fire uger med en skade i læggen.

Og det med skader har ifølge Daniel Agger selv været hovedårsagen til, at han i denne sæson er gået fra fast mand til et mere usikkert kort i Liverpools startopstilling.

»Sådan er fodbold, når der er så meget konkurrence. Før en kamp fik jeg et maveonde, og før en anden blev jeg syg aftenen forinden, og her skulle jeg have spillet begge gange. Nogle gange er du bare uheldig. Men det er, hvad der sker, når du bliver skadet, og holdet samtidig spiller godt. Så bliver det svært,« siger Daniel Agger.