AC Milan henter japansk stjerne

Japanske Keisuke Honda trykker hænder med direktør i Milan Adriano Galliani.
Japanske Keisuke Honda trykker hænder med direktør i Milan Adriano Galliani.

Den japanske midtbanekreatør Keisuke Honda skifter til italienske AC Milan på en fri transfer.

Honda blev onsdag præsenteret på et pressemøde, efter der i længere tid har været forlydender om, at Milan skulle være interesseret i japaneren.

Honda skifter fra russiske CSKA Moskva på en kontrakt af tre-et-halvt års varighed.

- Jeg vidste, at min drøm en dag ville blive opfyldt. Da jeg var 12 år, skrev jeg en stil om, at jeg en dag ville spille i Serie A med nummer 10, siger Honda, der blev opfordret til skiftet af den japanske landstræner Alberto Zaccheroni, der også tidligere har stået i spidsen for AC Milan.

Klubben fra modebyen er placeret på en aktuel 11. plads i Serie A og er håbløst bagud i forhold til førerholdet Juventus. Keisuke Honda tror dog på, at Milan kan forbedre sig.

- Jeg synes ikke, at truppen er så dårlig. Jeg så kampen mod Atalanta mandag, og vi gjorde det udmærket, og vi kan sikkert gøre det endnu bedre, siger Honda.

Han nåede at spille 127 kampe for CSKA Moskva og scorede 28 mål. For det japanske landshold har han optrådt 52 gange og scoret 20 mål, blandt andet ved VM i 2010, hvor han gjorde det onde ved Danmark med et mål på direkte frispark fra 25 meters afstand.

Mest læste