Rablende skør og skøn kropsekvilibrist

»Creature« Kristján Ingimarsson kan ikke bare lave fantastiske balanceakter og bøje og krølle sin toptunede krop på de mest utrolige måder.

Hele tiden skaber den vilde islandske turbokunstner dramatiske fortællinger og metamorfoser med krop, rekvisitter og Anja Vang Kraghs flotte kostumer i montageforestillingen »Creature« til Pétur Eyvindssons herligt pågående elektronmusik. Stærkt lægger Ingimarsson ud, iklædt jakkesæt og slips, som et indestængt dyr i en træcontainer. En super veltimet slapsticksekvens, der en videreudvikling af hans bidrag til solofestivalen »Mellemrum« arrangeret af Kitt Johnsons X-Act i sommer. Med i »Creature« er dog også performeren Svend E. Kristensen som en dynamisk lille rød hjælper for Ingimarssons mere og mere hæmningsløse narcissistiske selviscenesættelse. En det meste af tiden vellykket, ironisk og skarp kommentar til tidens shows, hvor alt drejer sig om selvpromovering og iscenesættelse af total indholdsløs kunst.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.