Styrelse på jagt efter kondomer

Ligger du inde med 350.000 kondomer i størrelse medium, så ring til Sundhedsstyrelsen.

En kampagne i sensommeren skal sætte fokus på unges brug af kondomer. Derfor skal Sundhedsstyrelsen nu indkøbe 350.000 af slagsen.
En kampagne i sensommeren skal sætte fokus på unges brug af kondomer. Derfor skal Sundhedsstyrelsen nu indkøbe 350.000 af slagsen.

Så er der godt nyt til alle kondomproducenter: En ordre på ikke færre end 350.000 styk er netop afgivet, og den kan blive din, hvis du opfylder en række krav og i øvrigt kan komme med et godt tilbud.

Køberen er Sundhedsstyrelsen, som onsdag oplyser, at man har brug for en større leverance i forbindelse med en ny kampagne om unges brug af kondomer.

Kampagnen skal løbe af stabelen i september, og det er et led heri, at unge skal kunne få gratis kondomer på udvalgte steder, bl.a. på uddannelsesinstitutioner og i nattelivet, oplyser Sundhedsstyrelsen på sin hjemmeside.

For at komme i betragtning skal man kunne levere kondomerne i størrelse medium, de skal pakkes enkeltvis, og leverandøren skal også kunne stå for at trykke pakningerne efter myndighedernes layout - her er tale om tre forskellige designs, fremgår det. Desuden skal man som leverandør selvfølgelig også kunne sørge for, at kvaliteten er i orden og at både kondomer og pakninger lever op til alle gældende regler og standarder.

Kondom-kampagnen er en tilbagevendende begivenhed, som ifølge styrelsen rammer sin målgruppe godt. I årene 2010 og 2011 blev den set af op mod 90% af unge i alderen 16 – 22 år, hedder det.Se mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside sst.dk

AKS
Mest læste