Græshopper i guld-loungen

Flypassagerne i SAS Gold Lounge blev overrasket med mad fra Noma, da SAS mandag indledte nyt partnerskab med verdens bedste restaurant.

Direktør for Noma, Peter Kreiner, og vicepræsident for SAS brand og marketing, Stefan Hedelius, bød velkommen, da gæsterne i SAS Gold Lounge mandag kunne smage julesnacks fra Noma.
Direktør for Noma, Peter Kreiner, og vicepræsident for SAS brand og marketing, Stefan Hedelius, bød velkommen, da gæsterne i SAS Gold Lounge mandag kunne smage julesnacks fra Noma.

Der blev kigget op fra de bærbare og business-sektionerne i SAS Gold Lounge i Københavns Lufthavn mandag eftermiddag. SAS' mest ekslusive kunder fik sig en en eksklusiv overraskelse, da Restaurant Noma pludselig diskede op med flæskesvær med mælkechokolade midt i loungen, der kun er åben for Eurobonusmedlemmer med Guld- og Diamantkort, samt det sjældne Pantheonkort, som blot 2.000 personer har på verdensplan.

Den lille happening var startskuddet på et længerevarende samarbejde, der vil sætte fokus på skandinavisk kvalitet. Det er dog sandsynligvis kun de passagerer, der flyver oftest med SAS, og derved er med i bonusordningerne, der kommer til at mærke det nye makkerskab.

Vicepræsident for SAS brand og marketing, Stefan Hedelius, antyder, at man godt kan forberede sig på flere overraskelser:

"På en flyvetur ved man altid, hvad man kan forvente. Så det, vi gerne vil prøve at give tilbage til vores mest loyale kunder, er noget overraskende. Som for eksempel at servere mad fra verdens bedste restaurant," siger han.

Mandagens overraskelse bestod af fire retter, der trak nysgerrige men også lidt tilbageholdende loungegæster til. Der var læder af sommerens solbær med syltede hybenroser og salturt i en kålsandwich. En lidt mere grænseoverskridende snack var æbleskiverne med græshoppe og fyld af spinat, persille og løvstikke, som dog blevet revet væk alligevel. Flæskesværene med mælkechokolade og tyttebær viste sig også som en favorit.

Hvad parløbet i fremtiden helt præcist kommer til at byde på, kan man ikke få lokket ud af de nye samarbejdspartnere. Men sikkert er det, at det ikke kommer til at bringe Noma-mad ind på flybakkerne. Hverken Stefan Hedelius fra SAS eller Nomas direktør, Peter Kreiner, vil dog afvise, at man en dag kan spise på Noma for Eurobonuspoint. Men begge understreger, at samarbejdet kun er i opstartsfasen indtil videre.

Mest læste

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.