Möger trækker sig som folketingskandidat

... og bliver debatvært på DR2.

Thor Möger Pedersen
Thor Möger Pedersen

Den tidligere skatteminister fra SF, Thor Möger Pedersen, vil ikke længere være politiker i Folketinget. I stedet skal han være vært på et nyt debatprogram på DR2 og trækker sig som folketingskandidat.

Möger lægger dog ikke den politiske livsstil helt på hylden, meddeler han på sin Facebook-profil.

- Jeg er et politisk menneske – og det ændrer sig ikke. Jeg har stadig mine værdier og holdninger. Men min nye rolle som debatvært betyder også, at jeg ikke længere kan være folketingskandidat for SF. Sådan må det være – de to roller kan ikke forenes uden at spænde ben for hinanden. Jeg er glad for, at SF’erne i Aarhus har haft forståelse for det, skriver han.

I programmet »Gadens Parlament« skal han ifølge eget udsagn give flere danskere en stemme i den offentlige debat, så de, der ikke har »fornemme titler« kan komme til orde.

- Jeg synes, det er vigtigt, at man engagerer sig i sit samfund. Det er netop intentionen med Gadens Parlament; At øge den demokratiske deltagelse og dialog. Det bliver en stor udfordring – også for mig personligt, men jeg har masser af gå-på-mod og bliver del af et stærkt team, skriver han.

Mest læste