Klimaminister bliver folketingskandidat

Klima-, energi- og bygningsministeren Martin Lidegaard (R).
Klima-, energi- og bygningsministeren Martin Lidegaard (R).

Som den eneste minister i Helle Thorning-Schmidts regering er Martin Lidegaard (R) ikke medlem af Folketinget, men til næste valg vil han have en taburet. Onsdag blev klima- og energiministeren valgt til de Radikales kandidat i Brønshøj-kredsen, skriver Altinget.dk.

Lidegaard var medlem af Folketinget fra 2001 til 2007, hvor han røg ud. Han opstillede ikke i 2011, men blev sammen med den nu forhenværende skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) hentet ind i regeringen.

Ifølge Altinget.dks politiske prognose står de Radikale til at gentage resultatet fra sidste valg og sikre sig tre mandater i Københavns Storkreds. De tilhører i dag kirkeminister Manu Sareen, tidligere kulturminister Uffe Elbæk samt Lone Loklindt.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.