Departementchef afviser kendskab til mails

Departementschef Christian Kettel Thomsen afviser, at Statsministeriet kendte til justitsminister Morten Bødskovs (S) løgn i Christiania-sag inden 9. december 2013.

Departementchef Christian Kettel Thomsen.
Departementchef Christian Kettel Thomsen.

Ifølge Statsministeriets departementschef, Christian Kettel Thomsen, havde ministeriet ikke inden 9. december kendskab til de fejlagtige oplysninger, som daværende justitsminister Morten Bødskov (S) gav til Folketingets Retsudvalg om årsagen til aflysningen af den meget omtalte tur til Christiania.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som Christian Kettel Thomsen har sendt, efter det i flere medier er kommet frem, at Statsministeriet i flere uger vidste, at daværende justitsminister Morten Bødskov (S) havde løjet over for Folketingets Retsudvalg om aflysningen af udvalgets besøg på Christiania.

Men det er altså ikke korrekt, fastslår departementschefen.

»Jeg vil slå fast, at Statsministeriet ikke havde kendskab til den forkerte oplysning vedrørende politidirektørens deltagelse før den 9. december 2013,« skriver Christian Kettel Thomsen i meddelelsen, der er sendt ud fra Statsministeriet.

BNB

Mest læste