Vidne: 81-årigs mordere taler engelsk

Vestegnens Politi har fået omkring 20 henvendelser fra personer, der mener at have set de to personer, politiet mistænker for at have dræbt en 81-årig kvinde i Herlev.

Her er de to mænd, som politiet efterlyser, i færd med at bruge den dræbte Kirsten Inge Damsgaards hævekort.
Her er de to mænd, som politiet efterlyser, i færd med at bruge den dræbte Kirsten Inge Damsgaards hævekort.

- Vi har fået mange forskellige henvendelser og vi har brugt hele aftenen på at reagere på dem. Nogen har vi ringet til, andre har vi afhørt, siger vicekommisær Ole Nielsen fra Vestegnens Politi.

Vidnerne genkender især den sort-blå jakke med rødt hættefor og bred rød streg fra skulder til skulder, som den ene af de to mistænkte bærer på overvågningsbillederne.

Den 81-årige Kirsten Inge Damsgaard blev fundet bagbundet, kneblet og dræbt klokken 13:30 nytårsdag i hendes hjem på Nordfrontvej i Herlev. Hun menes at være blevet dræbt mellem klokken 14 og 21 den 30. december.

Politiet har konstateret, at kvindens dankort manglede, og kortet er siden blevet brugt i en række banker. Først i Herlev og siden i indre København. Billederne af de to mistænkte stammer blandt andet fra bankernes overvågningskameraer.

Politiets teori er, at røverne har truet Kirsten Inge Damsgaard til at udlevere koden til kortet, hvorefter de har slået hende ihjel.

Mest læste