Ung kioskrøver bremsede togtrafikken på Sjælland

Politiet ledte med hunde efter gerningsmandens våben ved Ringsted Station, mens togene holdt stille.

En ukendt gerningsmand har tidligt mandag morgen med en kniv truet sig til et mindre pengebeløb fra en kiosk på Rønnedevej i Ringsted. Røveriet skete kort før klokken 7.30.I jagten på gerningsmandens våben blev togtrafikken ved Ringsted Station standset, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.- Da kiosken ligger lige ved siden af jernbanesporet, vælger vi at standse togtrafikken for at søge efter kniven med politihunde, da røveren måske har kastet kniven fra sig der, siger han.

- Men vi har ikke fundet den, så vi mangler både våben og gerningsmand, fortæller han.

Ifølge Martin Bjerregaard blev togtrafikken standset i godt 10 minutter, mens politiets hunde undersøgte baneterrænet.

Politiets eftersøgning betyder, at der er mindre forsinkelser på både regionaltog i området og tog til Jylland og Fyn, skriver politiken.dk, der har talt med DSB Kommunikation.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi bliver gerningsmanden beskrevet som værende mellem 17 og 18 år og spinkel af bygning. Han var iført en lyserød stofmaske som maskering og havde desuden grå jakke og grå handsker. Han medbragte desuden en hvid plastikpose, som han puttede pengene ned i.

- Vi har ledt efter manden i området med flere køretrøjer. Hvis der er nogen, der har set en mand løbe derfra i morges, så vil vi gerne høre fra dem, siger Martin Bjerregaard.

Mest læste