To mænd anholdt for voldtægt af 22-årig mand

Københavns Politi har anholdt to mænd, som sigtes for at have voldtaget en 22-årig mand i Ørstedsparken i København tidligt torsdag morgen.

To mænd på henholdsvis 23 og 25 år fra Iran er blevet anholdt for at have voldtaget en 22-årig mand i Ørstedparken torsdag morgen ved 4.30-tiden, oplyser Københavns Politi.

- På baggrund af en henvendelse fra et vidne kunne vi identificere dem. De blev anholdt et sted på Sjælland klokken 14.50 og sidder her til aften til afhøring. De erkender at have været i parken, fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Dannie Rise, til Berlingske Nyhedsbureau.

Voldtægten af den 22-årige mand begyndte angiveligt med en flirtende gåtur med de to mænd i Ørstedsparken, som bliver benyttet som mødested af mange homoseksuelle mænd.

Den 22-årige var interesseret i at dyrke sex med den ene, mens han ikke havde interesse i den anden af de to mænd. Men da den 22-årige og den ene af de to mænd går ind i et buskads, finder den 22-årige ud af, at han alligevel ikke har lyst. Det respekterer de to mænd dog ikke. De vælter ham omkuld og får revet bukserne af ham og voldtager ham. Angiveligt var det kun den ene af mændene, der gennemførte analt samleje med voldtægtsofferet.

De to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag, sigtet for voldtægt.

Mest læste