Røver slår mand bevidstløs

En mand er fredag blevet overfaldet i sit hjem i Viby Sjælland. Politiet undersøger, om der er tale om et hjemmerøveri.

En mand i 50erne blev fredag morgen overfaldet af en ukendt gerningsmand og slået bevidstløs. Overfaldet skete omkring klokken 7 på mandens bopæl i Viby Sjælland, fortæller pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

»Han lå bevidstløs i et endnu ukendt tidsrum, inden han vågnede og slog alarm. Han er blevet kørt på skadestuen, men er tilsyneladende ikke kommet alvorligt til skade,« siger pressemedarbejderen.

Politiet undersøger nu, om der er tale om et hjemmerøveri.

»Umiddelbart ser dog ikke ud til, at der er blevet stjålet noget, hverken fra manden eller hans bopæl,« siger Martin Bjerregaard.

Hverken gerningsstedet - et helt almindelig parcelhuskvarter i en stille provinsby - eller offeret er ifølge politiet oplagte mål for hjemmerøverier.

»Så vidt vi ved, drejer det sig om en helt almindelig borger, der tilsyneladende er blevet et tilfældigt offer,« siger pressemedarbejderen.

Afhøringen af offeret skal nu vise, hvorvidt der er et brugbart signalement eller andet ved mandens forklaring, der kan hjælpe politiet videre.

Mest læste