Politiet leder efter flere gerningsmænd til Jonas-drab

To personer eftersøges fortsat i sagen om drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere i Kødbyen. To mænd er netop anholdt.

Der er fortsat to mulige gerningsmænd til drabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere på fri fod. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Københavns Politi anholdt fredag to 20-årige mænd for drabet, der skete natten til lørdag 17. november på »Bakken« i Kødbyen i København. De to 20-årige sigtes begge for manddrab og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdagen. Politiet vil kræve de to mænd varetægtsfængslet, og retsmødet ventes afholdt for lukkede døre.

Foruden de to anholdte leder politiet efter yderligere to mænd i sagen. Der er tale om en 22-årig og en 27-årig mand, som politiet uden resultat har eftersøgt.

Politiet kender identiteten på begge mænd og opfordrer dem til selv at melde sig. Man har både navn og foto på mændene, lyder det fra politiet.

De to skal have været i selskab med de allerede anholdte 20-årige mænd på gerningsaftenen.

Foruden de to mulige gerningsmænd, der fortsat er på fri fod, vil politiet fortsat gerne i kontakt med personer, der var tilstede på »Bakken« den pågældende aften, og som endnu ikke har henvendt sig til politiet.

Mest læste