Politiet afslører serievoldtægtsmand

En 40-årig mand, der har siddet varetægtsfængslet siden november, er sigtet for en række sexforbrydelser.

Gennem tre måneder har Københavns Politi samlet en sag mod en 40-årig mand, der siden november har siddet varetægtsfængslet. Det skriver tv2.dk.

Ni sædelighedsforbrydelser - blandt andet fuldbyrdet voldtægt, vold­tægtsforsøg og anden kønslig omgang - er manden sigtet for. Der er tale om forhold, der strækker sig fra oktober 2009 og frem til den 40-åriges anholdelse i slutningen af oktober 2012.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået fat på ham her. Vi mistænker ham for at have huseret i mange år og stå bag et stort antal sædelighedsforbrydelser, siger Hans Erik Raben, Københavns Politi, til tv2.dk.

Københavns Politi indledte jagten på den formodede seriesexforbryder, da man genkendte et kriminalitetsmønster: Alle overfald er begået om natten i området ved motorvejen ved Tingbjerg omkring Ruten, Hareskov og Høje Gladsaxevej.

Den 40-årige blev anholdt efter et færdselsuheld. I forbindelse med uheldet fandt politiet effekter i bilen, som viste sig at stamme fra et røveri fra et af sagens ofre.

Den 40-årige nægter sig ifølge tv2.dk skyldig.

Mest læste