Pige ramt af sidespejl og i livsfare

En 17-årig pige blev lørdag klokken 12.55 ramt af en varebil ved Søllested på Lolland og er i øjeblikket i livsfare, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

- Pigen var ude at løbe en tur alene og skulle på et tidspunkt krydse Højrebyvej i Søllested. Her blev hun ramt af et sidespejl samt selve ladet på en varebil og er kommet slemt til skade, siger Stefan Jensen, vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Politiet har efterfølgende haft en bilinspektør til at undersøge ulykkesstedet, så man helt nøjagtigt kan få klarlagt, hvor uheldet skete og fastlægge en cirka-hastighed på varebilen.

- Den rapport afventer vi. Der er ikke vidner til selve uheldet. Der kommer nogle personer umiddelbart efter, men det er kun pigen og føreren af varebilen, der har været til stede, da det skete, siger Stefan Jensen.

Den 17-årige pige har fået flere kvæstelser i hovedet, som gør, at hun er i livsfare. Hun blev efter ulykken føjet i helikopter til Rigshospitalet i København.

BNB

Mest læste