Mistænkte for drab i Kødbyen afhøres igen

Tre af de mistænkte i drabssagen fra Kødbyen i København bliver afhørt mandag eftermiddag, mens politiet stadig leder efter den fjerde mistænkte.

Den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse er stadig efterlyst som den fjerde sigtede i sagen om drabet på Johan Thomsen Sekyere.
Den 27-årige Omar Hassan Sheik Muse er stadig efterlyst som den fjerde sigtede i sagen om drabet på Johan Thomsen Sekyere.

Københavns Politi leder med lys og lygte efter 27-årige Omar Hassan Sheik Muse, der er mistænkt for medvirken til drabet på Jonas Thomsen Sekyere natten til 17. november, men han er endnu ikke dukket op.

Imens politiet venter og søger, bliver de tre andre mistænkte i sagen afhørt igen.

- I dag bruger vi vores energi på dels at søge efter ham den fjerde, og dels at genafhøre de tre, vi allerede har i vores varetægt, siger drabschef i Københavns Politi, Jens Møller, til politiken.dk.

Hvis politiet skal have mulighed for fortsat at tilbageholde de tre mistænkte – to på 20 år og en på 22 år – skal der findes flere spor, som knytter dem til drabet, inden tirsdag kl. 14.

- Nu skal vi klarlægge, hvad deres andel er. Når det er klarlagt, må vi vurdere, om de skylder os noget, og dermed har gjort sig fortjent til fængsel, eller om vi er tilfredse. Jeg har ikke lyst til, at folk skal sidde i fængsel, hvis de ikke har noget med hændelsen at gøre, siger Jens Møller til politiken.dk.

Siden offentliggørelsen af Omar Hassan Sheik Muses navn og et billede af ham søndag formiddag har politiet fået fem seks henvendelser, men den 27-årige mand er altså stadig på fri fod.