Kollapset kvindelig løber identificeret

Den kvindelige løber, der lørdag eftermiddag faldt om ved Nyhavn i København, er nu identificeret. Politiet troede, hun var i 30erne, men hun snød dem med sin gode form.

Meget tyder nu på, at den kvindelige kondiløber, der faldt om med hjertestop under en løbetur ved Nyhavn i København lørdag eftermiddag, er identificeret.

Det oplyser den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Henrik Orye, til bt.dk.

- Hendes mand har været til et arrangement i Jylland og er på vej hjem nu. Han bliver hentet af vores efterforskere og kørt til Riget, hvor han skal identificere hende - men alt tyder på, at det er hende. Der er tale om en 53-årig kvinde, der bor i området, hvor hun faldt om, siger Henrik Orye.

Kvinden faldt om midt i et befærdet område ved Nyhavn, og forbipasserende ringede hurtigt 112. Hun blev efterfølgende genoplivet på Rigshospitalet. Søndag eftermiddag ligger hun stadig i kunstigt koma, og lægerne regner med, at de vil forsøge at vække hende om et par dage.

Kvinden havde ikke noget ID på sig, hvorfor politiet har haft svært ved at identificere hende, skriver bt.dk.

Tidligere frygtede ordensmagten, at kvinden havde små børn, som ventede derhjemme, men det var ikke tilfældet, oplyser Orye. Det var oplysningen om, at kvinden havde en nøglering på sig, hvor der står »Lexus GS« på. En Lexus GS er en luksusbil, som ikke mange danskere kører rundt i.

En nabo til den 53-årige kvinde gik derfor til politiet efter at have læst om sagen.

- Det var oplysningen om nøgleringen, der fik naboen til at undre sig, siger Orye til bt.dk. 

De første oplysninger om kvinden lød på, at hun var i 30erne. Nu viser det sig, at hun er 53 år. Da hun holder sig i virkelig god form og samtidig er spinkel af bygning, har hun alders-snydt politiet, da man skulle forsøge at fastslå hendes alder. 

Mest læste