En skole er brændt i Sydhavnen

Politi og brandvæsen kæmper med at slukke en brand ved Teglholmen i København, hvor et 430 millioner dyrt byggeprojekt står i flammer.

En kraftig brand er brudt ud på Sydhavn skole i København.
En kraftig brand er brudt ud på Sydhavn skole i København.

Det er en byggeplads til Sydhavn Skole, der efter planen skulle stå klar i 2013 og huse op mod 1.000 elever, der mandag aften er i brand, skriver bt.dk.

- Der er fuld knald på lige nu, så jeg kan ikke give jer så meget endnu. Det er en byggeplads i flere etager, der er gået i brand, så der er godt med flammer, siger vagthavende ved Københavns Politi, Michael Poulsen, til bt.dk.

Ilden har sendt en tyk røg ind over den omkringliggende bebyggelse, men ifølge Københavns Politis indsatsleder på stedet, er der ingen grund til bekymring for beboerne.

- Der er ingen fare. Ikke noget vi har hørt om endnu. Vi skal nu have slukket ilden, og så skal vi have kontrol med det natten igennem, så det ikke blusser op igen. Vi tager herud i morgen med brandteknikerne for at fastslå årsagen til branden, siger han til TV2 News.

Branden er opstået fire forskellige steder i det tre etager høje byggeri, men politiet og brandvæsenet kan endnu ikke sige noget om, hvordan den er opstået.

Mest læste