Drabseftersøgt får en time til at melde sig

Billede og navn på en 27-årig mand eftersøgt for drab på Jonas Thomsen Sekyere, bliver offentliggjort kl. 11.00, hvis han ikke melder sig selv.

Klokken 11 søndag udløber politiets tålmodighed med den mand, som de mistænker for at stå bag drabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Den eftersøgte får nu en time til at melde sig selv, oplyser drabschef Jens Møller til Berlingske Nyhedsbureau.

Politiet kender mandens identitet, han er 27 år og dansk statsborger med somalisk oprindelse. Hvis manden ikke har meldt sig cirka klokken 11, vil hans navn og billede blive offentliggjort.

Tre mænd er allerede anholdt for drabet, og lørdag eftermiddag valgte dommeren at opretholde anholdelsen af de tre. Der er tale om to mænd på 20 år, en etnisk dansker og en mand fra Sierra Leone. Den tredje er 22 år - han meldte sig selv lørdag morgen, da nyheden om de to andre anholdelser blev kendt. Alle tre nægter sig skyldige.

Dommeren gav lørdag politiet 72 timer til at finde nye beviser i sagen. Kun hvis det sker, kan politiet regne med at få de tre sigtede varetægtsfængslet i en længere periode.

Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt af knivstik natten til lørdag 17. november på natklubben »Bakken« i Kødbyen i København. Politiet mener ikke, at de fire personer kendte til den dræbte.

- Vi tror ikke, det er planlagt. Og et egentlig motiv kan eller vil jeg ikke udtale mig om, sagde Jens Møller lørdag efter grundlovsforhøret.

Mest læste