Amerikansk medie efter nytårstaffel: Hold op, nogle grimme kjoler

Kronprinsesse Mary og og prinsesse Marie lignede en flok prinsesser, der var på vej til en årgang midten-af-firserne-afgangsfest, skriver et amerikansk medie.

Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik ankommer til regentparrets Nytårskur- og Taffel i Chr. d. V11 Palæ, Amalienborg 1. januar 2013.
Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik ankommer til regentparrets Nytårskur- og Taffel i Chr. d. V11 Palæ, Amalienborg 1. januar 2013.

Der er garanti for, at der bliver flashet flotte og farverige kjoler, når Dronning Margrethe inviterer til den traditionsrige nytårskur og nytårstaffel nytårsdag. Men i år lignede især Mary og Marie en flok prinsesser, der var på vej til en årgang midten-af-firserne-afgangsfest.

Sådan skriver den amerikanske avis Huffington Post, der kalder taflet for 'særdeles glansløs'.

- 71-årige Dronning Margrethe kan iføre sig, hvad end hun vil. I vores bog er hun alligevel en kjoledesignende, kæderygende, flersproget rockstjerne, så vi kan lide hende i alt. Men kronprinsesse Mary af Danmark - en af Europas mest stilfulde prinsesser - dukkede op i en detaljeret orange kjole med et ekstra lag af orange stof viklet rundt om taljen. Vi ved ikke, om det var satin eller taft, men det var i den grad... blankt, skriver avisens moderedaktør, Ellie Krupnick.

BILLEDER: Se alle kjolerne fra dronningens nytårskur

Men Mary blev dog overgået af Prins Joachims kone, Prinsesse Marie.

- Marie havde taget en endnu blankere magenta kjole på med lange ærmer og et imponerende, flæset slæb, som var synligt, da hun gik op af slotstrapperne, skriver moderedaktøren og fortsætter:

- Vi elsker den danske kongefamilie, men det her mindede mest af alt om prinsesser på vej til et skolebal tilbage i 80'erne. Skål for et nyt år med MEGET bedre royal mode.

Mest læste