Ivan Grundahl går aldrig ned på snører

Designer Grundahl lignede sig selv, da han holdt show, og det er både godt og skidt.

Modeller går modeshow for Ivan Grundahl på Børsen fredag d. 1 februar 2013 i København. Ivan Grundal, Børsen.
Modeller går modeshow for Ivan Grundahl på Børsen fredag d. 1 februar 2013 i København. Ivan Grundal, Børsen.

Ivan Grundahl er Ivan Grundahl, og i år holdt han til på Børsen, hvor hans fans, indkøbere og pressefolk var på plads til et show, der ikke overraskede på nogen måde. Ja, der er stadig godt med snørrer, bånd, stof og stivere. Der er camouflageprint, virkelig stor strik, gode jakker, smukke detaljer og lidt for meget overflod.

Billedserie:

Der var som altid mægtig meget sort, en del hvidt, især som skjorter, noget gråt, noget blåt og lidt grønt. Ivan Grundahl er glad for grov strik, for at lege med strukturer og for asymmetri, og der var både kjoler med stivere - og et sæt med både jakke og nederdel med stivere (så fik man da volumen nok), lige som der var jakker, der var så viklede om kropppen med så mange bånd, at de lignede badekåber på speed.

Facebook: Mere mode og livsstil

Bedst var et gråt sæt med en enkel jakke og lange bukser. Her kom Grundahls evne til at få stoffet til at sidde smukt på kroppen til sin ret uden at man behøvede at være bange for at blive fanget i de mange snore eller drukne i stoffet. Der er smukke smukke rygge på flere af jakkerne, som desværre drukner lidt i alle detaljer. Det kan være lidt svært at overskue, med mindre man er et dedikeret medlem af Grundahl- klubben.

Mest læste