Stor guide: Sådan laver du julemaden

Nanna Simonsen guider dig igennem de klassiske juleretter: Sylte, leverpostej, rullepølse, stegte sild, sovs, samt udskæring af anden. Desuden opskrifter på flæskesteg, andesteg og gåsesteg.

Madskribent Nanna Simonsen viser her, hvordan du laver alle de klassiske juleretter.
Madskribent Nanna Simonsen viser her, hvordan du laver alle de klassiske juleretter.
Hvis man ikke lige er Nanna Simonsen, Laura fra Matador eller har tilsvarende huslige færdigheder, kan det være vanskeligt at huske alle de traditionelle juleretter, som mange af os kun laver en gang om året.

Derfor iler vi som sædvanligt med julehjælp til køkkentjansen. Lær - eller genopfrisk - alle klassikerne til julemiddagen og julefrokosten her, hvor Berlingskes Nanna Simonsen i seks videoer demonstrerer, hvordan man gør.

Til venstre finder du videoerne, og under artiklen her finder du links til opskrifter på flæskesteg, andesteg og gåsesteg, samt til sild og bagværk.

God fornøjelse med julemaden!

Læs også:




Se meget mere jul og julemad på
B.dk/livsstil

Facebook:
Følg mad- og vinstoffet    
Mest læste

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.