Kille Ennas citron-pickles

Et vidundermiddel, der f.eks. kan pifte dressinger, supper og taginer op på samme måde som traditionelt syltede citroner, blot meget nemmere at have med at gøre.

Blandt citron og havsalt sammen og lad det trække ved stuetemperatur i ca. et døgn. Kom det hele op i en gryde, tilsæt rørsukker og vand oog lad det simre, til konsistensen er tyk og tæt. Det tager 20-30 minutter.

Opskriften giver ca. 3 dl, der kan holde sig i op til seks måneder, hvis det opbevares tørt og mørkt – og på køl, når først glasset er åbnet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.