Juleopskrift: Her er Berlingske-silden

Restaurant Schønemann har lavet denne lækre sildeopskrift med juleakvavit særligt til Berlingskes læsere og brugere. Lav den fredag. Klar til frokost lørdag!

Opskrift på Berlingske-silden
Opskrift på Berlingske-silden

Kommensild med Aalborg Jule Akvavit 2012

8-10 store gammeldags modnede sildefileter

Lage:
2 dl sukker
2 dl eddike
1 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. spidskommen
skal af 1 citron
1 dl Aalborg Juleakvavit 2012

Sukker, eddike, salt og vand koges op. Tilsæt citronskal og spidskommen. Afkøles.

Skær sildefileterne i passende bidder, overhæld dem med lage og Aalborg Juleakvavit 2012. Stilles koldt i 1 døgn.

Serveres med løg og frisk dild.

Find flere opskrifter på Facebook

Mest læste

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.