Cocio-bajeren fik et kort liv

Mikrobryggeriet Mikkeller opfandt i efteråret en øl brygget på chokolade. Den blev døbt Cocio Bajer efter inspiration fra pølsevognens lune cacaomælk. Men efter kun få dage fik den dødsstødet, selv om den ifølge bryggeren smagte 'sindssygt godt'. Se vores storify om, hvad der skete.




Ser du med fra mobil eller har du problemer med at se historien, så se den her
Mest læste

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.