Star Wars skal instrueres af Toy Story-mand

Det gik ikke stille for sig, da det for nylig blev meldt ud, at Disney havde købt rettighederne til Star Wars-serien. Nu er det kommet frem, at manden bag bl.a. »Toy Story 3« skal instruere den kommende film om stjernekrigerne i en fjern, fjern galakse.

Michael Arndt, der tidligere har taget sig af legetøjsfigurerne fra »Toy Story 3«, skal nu til at stifte bekendtskab med en meget ond fyr, Darth Wader, når han skal instruere den kommende Star Wars-film.
Michael Arndt, der tidligere har taget sig af legetøjsfigurerne fra »Toy Story 3«, skal nu til at stifte bekendtskab med en meget ond fyr, Darth Wader, når han skal instruere den kommende Star Wars-film.
Den amerikanske instruktør Michael Arndt har »Toy Story 3« på sit CV, og nu har han fået til opgave at instruere den næste Star Wars-film, der får premiere i 2015. Men inden alverdens Star Wars-fans går amok over Disney-koncernens køb af Star Wars-rettighederne, så skal man måske også se lidt på den amerikanske instruktørs øvrige film.

Michael Arndt står nemlig også bag den Oscar-vindene komedie »Little Miss Sunshine« fra 2006, og han har været medforfatter til film nummer to i den populære og roste »Hunger Games«-serie. Nu er det altså Star Wars-universet, han skal beskæftige sig med, skriver BBC.

Gamle kendinge dukker op

Ifølge Hollywood Reporter vil den kommende Star Wars-film fokusere på en ny generation af helte. Men der kan også blive spilletid til skuespillere som Mark Hamill og Carrie Fisher, som måske skal spille ældre udgaver af deres roller - Luke Skywalker og Prinsesse Leia, som man kender fra den originale Star Wars-trilogi. Der er også rygter om, at Harrison Ford, som spillede Han Solo i de tidlige Star Wars-film, er interesseret i at gentage sin rolle.

I sidste måned blev det afsløret, at Disney havde købt Star Wars-skaberen George Lucas' selskab Lucasfilm for omkring 23 milliarder kroner og dermed ville stå for de tre kommende Star Wars-film. George Lucas og filmproduceren Kathleen Kennedy vil producere filmene, hvoraf Michael Arndt altså skal instruere den første. 

Den næste Star Wars-film »Episode 7« får efter planerne premiere i 2015.

Mest læste