Gråbøl afslører sex-scene i Forbrydelsen

Nu ryger Sarah Lunds sweater.

Sofie Gråbøl som Sarah Lund i Forbrydelsen lll.
Sofie Gråbøl som Sarah Lund i Forbrydelsen lll.

Selv Sarah Lund har brug for kærlighed. Og den kommer til hende i Forbrydelsen III, fortæller Sofie Gråbøl i et interview med den engelske The Guardian. Det skriver bt.dk.

Den britiske morgenavis har besøgt København for at tale med Sofie Gråbøl over en kop mint-te op til den engelske premiere på den sidste »Forbrydelsen«.

- Sarah Lund er ikke Tin Tin eller en actionhelt, som du kan blive ved med at smide ind i den ene mordsag efter den anden, siger Sofie Gråbøl til avisen.

- Der er nødt til at være en naturlig udvikling. Vi har været nødt til at finde et nyt sted for Lund. Hun har besluttet, at hun måske skal have hus og have, et forhold til sin søn og - hvem ved? - måske finde kærligheden, siger hun også.

Gråbøls engelske formulering for »finde et nyt sted« er »stripped bare«. Da den engelske journalist spørger, om det kun skal forstås billedligt, svarer Sofie Gråbøl grinende.

- Nej, det kunne jo være, at Sarah også bliver strippet nøgen fysisk. Vent et øjeblik... i episode... nej, jeg kan ikke huske hvilken episode.

Kampen for en eller flere romantiske scener i »Forbrydelsen« har ikke været hård. Tekstforfatteren Søren Sveistrup har frivilligt givet Sarah noget kærlighed. Der går rygter på Forbrydelsen-settet om den dag, Sofie, brød ind på Sveistrups kontor og råbte:

- Jeg er Clint Eastwood (i Forbrydelsen, red.). Har han ikke kærester?

Gråbøl bekræfter episoden:

- Ja, jeg syntes, at vi isolerede Sarah så meget, at jeg var bange for at vi helt ville miste hende, forklarer hun.

Mest læste