Depardieu skal spille Strauss-Kahn

Den franske superstjerne Gerard Depardieu skal spille rollen som Dominic Strauss-Kahn i en film om sexskandalen, der fik den tidligere IMF-direktør til at trække sig.

Depardieu (til venstre) skal spille Strauss-Kahn
Depardieu (til venstre) skal spille Strauss-Kahn
Det er kun knap et år siden, at Dominique Strauss-Kahn trak sig fra posten som direktør i Den Internationale Valutafond (IMF).

De alvorlige beskyldninger om, at han skulle have voldtaget en stuepige på et hotel i New York, viste sig at være falske, men de kostede alligevel Dominique Strauss-Kahns job og kandidatur til det franske præsidentembede.

Nu skal der laves en film om skandalen, og det bliver den franske skuespiller Gerard Depardieu, der skal spille rollen som Strauss-Kahn. Det skriver BBC.

Depardieu har tidligere spillet alt lige fra den frygtløse musketer Porthos i "Manden med Jernmasken" til den korpulente og bomstærke Obelix i filmene om Asterix. Men nu lander han altså i midterfeltet med rollen som Dominique Strauss-Kahn.

Det er den amerikanske instruktør Abel Ferrara, der har kastet sig over, at lave en film om sexskandalen, der sidste år trak alverdens pressefolk til New York.
I følge den franske avis Le Monde skal den franske skuespillerinde Isabelle Adjani spille rollen som Strauss-Kahns hustru, Anne Sinclair.

Optagelserne går i følge instruktøren i gang i junimåned og skal optages i både New York, Washington og Paris.
 
Mest læste