Groft sagt

God bedring

Peter Kurrild-Klitgaard: Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr (SF) ville i den forgangne uge egentlig have været på officielt besøg i Rusland, hvor hun onsdag-torsdag skulle have været hovedperson ved et erhvervsarrangement med 119 deltagere og haft to ministermøder og en netværkssammenkomst, samt besøgt virksomheder.

Peter Kurrild-Klitgaard
Peter Kurrild-Klitgaard

Men desværre for alle måtte ministeren imidlertid med dags varsel droppe turen, idet hun meddelte, at hun var blevet syg – og så blev hele arrangementet aflyst. Det blev man meget kede af hos de danske virksomheder, der skulle have deltaget, og til Jyllands-Posten kalder en erhvervsmand det for »spild af ressourcer«. Groft sagt kan imidlertid trøste virksomhederne med, at ministeren tilsyneladende hurtigt fik det godt igen. Efter tirsdag aften at have været til »fyraftenssammenkomst« på Marienborg, var hun hjemme fra sygelejet højaktiv på flere sociale medier, hvor hun f.eks. på sin offentligt tilgængelige Facebook-profil postede løs med kommentarer såvel onsdag (kl. 12.36, 13.10, 14.35, 14.50 og 15.26) som torsdag (kl. 10.50 og 16.13). Både torsdag og fredag kunne man følge hende i medierne i intense debatter om liberalisme og Marx, inkl. en optræden i fuld vigør på DR2s Deadline.

Sygdom er jo hver mands herre, og hos Groft sagt er vi glade for, at ministerens ikke var værre, hvilket uden tvivl også har været et behageligt plaster på såret for de danske virksomheder i Rusland.

Mest læste