Groft sagt

Succes-opskriften

Claes Kastholm Hansen: Af en overordentlig interessant artikel i Berlingske Business på årets sidste dag fremgik, at den tidligere direktør for Skælskør Bank, Carsten Roth, nu driver firmaet CHR Management, som rådgiver firmaer i blandt andet at rykke fra krise til succes.

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

Engang var den gamle Skælskør Bank en bundsolid virksomhed af stor betydning for egnen. Takket være Carsten Roths dynamiske indsats samt en bestyrelse, der måske ikke havde opfundet den dybe tallerken, men forstod at give en driftig direktør frie tøjler, eksisterer banken ikke mere.

Til gengæld rykkede Carsten Roth personligt fra krise til succes med et gyldent håndtryk på en håndfuld millioner og specialerfaring i, hvor nemt det er for en bankdirektør at unddrage sig ansvaret for ryggesløs omgang med andre menneskers penge i et land, hvor en arme bogholder eller kassererske risikerer fængsel i årevis for småsnyd. I et normalt land ville en Carsten Roth blive stillet til ansvar for mandatsvig m.m. I Danmark opretter han et konsulentfirma, der rådgiver i, hvordan man rykker fra krise til succes.

Mest læste