Groft sagt

Kritisk journalistik

Ditlev Tamm: Det har været noget skuffende for Deres Groft sagt at læse om den seneste DSB-skandale, som tilsyneladende går ud på, at en underdirektør i transportfirmaet har bevæget et andet firma, der hedder Waterfront, til at beskæftige en kritisk journalist med så meget andet, at han ikke kunne finde tid til at skrive om jernbanedriften.

Ditlev Tamm
Ditlev Tamm

Deres Groft sagt har også været ude med riven efter en del ture med DSB, men intet tyder på, at DSB i den anledning har bedt Deres Groft sagts hovedarbejdsgiver, nemlig Københavns Universitetet, om i den anledning at forlange mere undervisning eller forskning eller på anden måde aflede interessen fra togene.

Deres Groft sagt kan godt underholde sig selv med andet end DSB, men vil dog alligevel i lyset af den almindelige udvikling i verden, når det gælder toghastigheder, benytte lejligheden til at glæde sig over, at man stadig kan komme med toget til Hamborg på nogenlunde samme tid, som man kunne, da Deres Groft sagt kørte turen første gang i 1962. Måske synes de faktisk i DSB, at vi er sjove i Groft sagt og underspiller katastrofen så fint, at de synes, at det ville være synd at hindre os i at udføre vort samfundskritiske arbejde.

Mest læste