Groft sagt

Bodsgang

Edith Thingstrup: Fagforeningen 3F’s formand Poul Erik Skov Christensen bøjer sig nu i støvet og kysser bankdirektør Lars Seier Christensens fødder.

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

I sommer antydede Poul Erik Skov Christensen, at Lars Seiers virksomhed, Saxo Bank, var involveret i hackerangreb på 3F’s hjemmeside. Nu fortryder fagforeningsmanden.

»Det har ikke med mine udtalelser været min hensigt at antyde noget sådant. Derfor skal jeg herved over for Saxo Bank beklage og tilbagekalde disse udtalelser, da jeg intet grundlag har haft for at anføre nogen sammenhæng mellem det stedfundne hackerangreb på 3Fs hjemmeside og Saxo Bank. Eller at Saxo Bank skulle være økonomisk bidragyder til den verserende arbejdsmarkedskonflikt,« udtaler Poul Erik Skov Christensen i en pressemeddelelse. – Det er altid beundringsværdigt, når folk indrømmer deres fejl.

Måske blev Poul Erik Skov Christensen hjulpet lidt på vej af et sagsanlæg. Bare lidt. Men skidt være med det. Det er velgørende at se en omvendt synder gå bodsgang. Og det bliver ikke mindre sjovt af, at en fagforeningsmand siger undskyld til en investeringsbank. Det sker så sjældent i vore dage, hvor kapitalisterne bliver udbyttet og fagforeningerne er den herskende klasse.

Mest læste