Barfoeds redning

Klaus Kjøller: Er der en politiker, der har brug for Frederiksens teknik med at afværge dårlige kendsgerninger rettet mod sin person og politik ved med et snuptag at gøre sig til bannerfører for den bekymring, som de dårlige kendsgerninger giver anledning til, så er det stakkels Lars Barfoed.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Nu er han for andet år i træk af vælgerne blevet udnævnt til årets dårligste partileder, og er vist ikke i skrivende stund tilgængelig for kommentarer om denne nye måling og om, hvad han vil gøre. Lær dog af Frederiksen, Barfoed! Kom frit frem og sig med din mest bekymrede mine: »Jeg er selvfølgelig bekymret over situationen, og det går jeg ud fra – og forventer – at alle vores vælgere er.

For vi har en gruppe af usikre vælgere, som er hårdt ramt af vores ledelseskrise, og de har behov for, at alle vi, der er tilbage i partiet, gør alt, hvad vi kan, for at de forbliver i partiet«. Og lad dine beklagelser og bekymringer brede sig overalt og gentag dem, hvis journalisterne har held med at stoppe din talestrøm og frækt antyder, at du selv er ansvarlig for elendigheden.

Mest læste